CEO nomineert groot herhuisvestingsproject van Ucility

De gebruikers en de organisatie zelf kijken tevreden terug op de hele exercitie. Zodanig zelfs dat dit interne project door de CEO als top-5 van de grote, interne Europese projecten genomineerd is als een van de succesvolste projecten over het afgelopen jaar in de categorie “win as a team”! Een mooie erkenning van ons (team-)werk voor en met onze klant.

Het Europese hoofdkantoor van onze klant, een groot Amerikaans concern, gelegen in midden Nederland, telt bijna 2000 medewerkers. Ucility begeleidt het concern bij diverse nieuwe werkplek concept ontwikkelingen en herhuisvestingsvraagstukken. In het kader van een verdere optimalisatie van de huisvesting, naar aanleiding van een grote reorganisatie binnen het concern, is besloten tot een grootschalig, intern verhuisproject. Hierbij krijgen uiteindelijk ca. 1500 medewerkers een andere werkplek. Deze operatie diende zo min mogelijk impact te hebben op de dagelijkse operatie, dus werden de fysieke verhuizingen buiten kantoortijd ingedeeld in 2 ‘waves’, verdeeld over 2 weekeinden.

U kunt zich voorstellen dat de kaders en de randvoorwaarden die de klant hierbij stelde, gecombineerd met de omvang en complexiteit, zeer uitdagend waren. De operatie op zich vormde al een risico voor de continuïteit van de business, als zaken niet volgens plan zouden uitpakken. Een gedegen voorbereiding en het strak managen van het proces was dus het devies.

Onder leiding van de Ucility Projectmanager is een voorbereidingsprogramma gestart, in samenwerking met het ondersteunende team van de klant. En omdat de grootschaligheid van de verhuizingen het merendeel van de bewoners raakte, diende de gehele organisatie actief betrokken en geïnformeerd te worden. Uiteindelijk is hierdoor ook het project in het vizier van de moederorganisatie in de VS gekomen.

De verhuizing is inmiddels afgerond – en met succes. De uitvoering verliep volgens plan, problemen in de uitvoering zijn adequaat opgelost en het team is moe en voldaan na enkele zeer inspannende weekends.

info@ucility.nl
088-0023088

Donau 90-92
2491 BC Den Haag

Aanvragen afspraak

Vul dit korte formulier in voor het maken van een vrijblijvende afspraak.