verhuizing

Continuïteit geborgd bij de verhuizing van 9500m2

Ucility heeft de herhuisvesting begeleidt voor een grote internationale leverancier van daksystemen van voertuigen. In het zuiden van het land was een nieuw gebouw ontwikkeld dat dienst doet als hoofdkantoor.

Verhuizing van het kantoorgedeelte

Het nieuwe gebouw bestaat uit 7840 m2 kantoorruimte en 1660 m2 BVO voor de productie omgeving.
Ucility was o.a. verantwoordelijk voor de voorbereiding van de verhuizing van het kantoorgedeelte, van 500 medewerkers en van het verhuizen van de industriële productie. Het verhuizen van de industriële omgeving was zeer complex, omdat deze leverancier, als assemblage partner, een onderdeel is van een groot productieproces in de Automotive industrie. Tijdens het verhuisproces moet de continuïteit voor klanten (B2B) dan ook geborgd zijn.

Verhuisstromen

Er werden 4 verhuisstromen te onderscheiden:

  • Kantooromgeving
  • Afdeling Business Development
  • Warehouse
  • 18 productielijnen

Om de continuïteit te borgen is Ucility ingezet in de rol van transfer manager voor het overall projectmanagement van dit project. De transfer manager was onder andere verantwoordelijk voor het maken van een risico analyse en het back up plan, project planning, het organiseren en plannen van de fysieke verhuizing, linking pin tussen opdrachtgever en key stakeholders en diverse afdelingen.