Facilitair

Facilitair

Ucility begeleidt organisaties bij het succesvol inrichten van de serviceorganisatie. Onder facilitair vallen zowel de softservices als de hardservices. We hebben kennis en ervaring op alle facetten van de facilitaire dienstverlening. Van werkplekinrichting en capacteitsberekeningen tot het begeleiden van interne verbouwing tot het ontwerpen en beschrijven van facilitaire werkprocessen. Samen met de klant zoeken we de vraag achter de vraag en maken we een plan van aanpak om de uitdaging die de klant heeft naar tevredenheid op te lossen. Hierbij hebben wij zowel oog voor de opdracht alsook voor de mensen die het werk moeten uitvoeren.

Convoi Projectverhuizingen neemt Ahead Group uit Den Haag over en wordt marktleider in Nederland

“Deze overname luidt een nieuwe fase in voor Convoi Projectverhuizingen. We verstevigen onze positie in de Randstad, verdubbelen in het aantal medewerkers en verhogen onze opslagcapaciteit aanzienlijk.”

Jean Spronken, Algemeen Directeur Convoi Group
lees meer “Convoi Projectverhuizingen neemt Ahead Group uit Den Haag over en wordt marktleider in Nederland”

Duet regisseert transformaties bij Cordaan

Ucility (senior projectmanager Margreet Beerhorst) heeft in het Consortium Duet (samenwerking tussen Ucility en Breijer Bouw en Installatie) 3 renovatieprojecten bij zorgorganisatie Cordaan begeleid. Duet heeft van begin af aan meegedraaid in de planontwikkelling hiermee werd de kwaliteit die Cordaan voor ogen had én de snelheid in het proces geborgd.

lees meer “Duet regisseert transformaties bij Cordaan”