Huisvesting

Huisvesting

Huisvestings (project)management is gericht op het gehele palet van huisvesting, ruimten en bijbehorend beheer. Denk aan kantoor-, winkel- en distributiepanden, terreinen, opslagloodsen, (tijdelijke) huisvesting, containers, thuiswerkplekken, gehuurde hotelaccommodaties, zorgorganisaties enzovoort.

Huisvestingsvraagstukken zijn duidelijk in beweging. Diverse onderwerpen zijn actueel, zoals het thuiswerken wat door Covid-19 in een stroomversnelling is gekomen, benodigde aantal m² en de functonaliteit van deze meters, capaciteit en planbaarheid van werkplekken, en de 24/ 7 economie. Hierop ontstaat een keten van reacties zoals ontwikkeling van de digitale (thuis)werkomgeving, onderzoeken, ontwikkelen en implementeren van het ‘hybride werken’, flexibilisering van werktijden, verschuiving binnen m² van kantoorfuncties naar ontmoetingsfuncties en een veranderende managementcultuur (van directe aansturing naar resultaatgerichte sturing op afstand).

Convoi Projectverhuizingen neemt Ahead Group uit Den Haag over en wordt marktleider in Nederland

“Deze overname luidt een nieuwe fase in voor Convoi Projectverhuizingen. We verstevigen onze positie in de Randstad, verdubbelen in het aantal medewerkers en verhogen onze opslagcapaciteit aanzienlijk.”

Jean Spronken, Algemeen Directeur Convoi Group
lees meer “Convoi Projectverhuizingen neemt Ahead Group uit Den Haag over en wordt marktleider in Nederland”
Door: Marloes Deckers, jr. Projectmanager bij Ucility BV

2020 – 2021: Het zijn jaren geweest zoals we nog nooit hebben meegemaakt, met zowel persoonlijk als zakelijke uitdagingen! Nu de corona maatregelen zijn versoepeld richten Facilitair Managers hun aandacht op de terugkeer naar de fysieke kantooromgeving met de grote vraag “Hoe ziet die omgeving er eigenlijk uit?”

lees meer “Terug naar kantoor”