Logistiek en beheer

Logistiek & Beheer

Wij bieden ondersteuning en advies bij het doorlichten van de facilitaire logistieke processen. Ucility richt zich hierbij op een efficiënte herinrichting van de organisatie, het proces en bijpassende informatie-management tools. Wij kijken vanuit de identiteit en strategische visie van de organisatie, waarbij we aansluiten op de verwachtingen van klant en de personele invulling.

Logistiek management is gericht op de inrichting van de processen die betrekking hebben op personen, goederen en warehousing. Tevens heeft het betrekking op implementatie van informatietools die het beheer ondersteunen, zoals een Facilitair Management Informatiesysteem (FMIS) of Warehouse systeem.

Convoi Projectverhuizingen neemt Ahead Group uit Den Haag over en wordt marktleider in Nederland

“Deze overname luidt een nieuwe fase in voor Convoi Projectverhuizingen. We verstevigen onze positie in de Randstad, verdubbelen in het aantal medewerkers en verhogen onze opslagcapaciteit aanzienlijk.”

Jean Spronken, Algemeen Directeur Convoi Group
lees meer “Convoi Projectverhuizingen neemt Ahead Group uit Den Haag over en wordt marktleider in Nederland”

Verhuizen terwijl de “winkel” open blijft!

Een succesvolle verhuizing van twee locaties naar één nieuwbouwlocatie, conform afspraak, volgens draaiboek en gericht op een tijdige ingebruikname van de nieuwbouw.

Het verhuizen van een technisch, industriële organisatie van twee locaties in Rotterdam naar één nieuwbouw locatie op de Maasvlakte vroeg een goede voorbereiding. De productie moest doorgaan en het verhuizen mocht dit productieproces hooguit minimaal verstoren. Een uitdaging, zeker in Coronatijd met alle strenge maatregelen.

lees meer “Verhuizen terwijl de “winkel” open blijft!”