Over ons

Onze manier van werken is verfrissend, origineel, eerlijk én we leveren maatwerk. We overtreffen de verwachtingen van onze klanten.Vanuit een duidelijke (project) structuur en in nauw overleg met de klant wordt de vraagstelling verduidelijkt, de aanpak bepaalt en het gewenste resultaat beschreven. Het Ucility team is ondernemend, enthousiast en ambitieus. We zijn harde werkers, kundig en stellen de juiste vragen. We denken in mogelijkheden en kansen. Wij investeren in een goede relatie en delen onze kennis en expertise met betrokkenen. We werken niet voor onze klanten, maar mét onze klanten.

Visie

Ucility is dé partner op het gebied van advisering, ondersteuning en implementatie bij organisaties die succesvol willen veranderen op het gebied van Huisvesting, (facilitaire) Logistiek en Facilitaire Services. Met onze gezamenlijke ervaring biedt Ucility haar klanten kennis, structuur en inzicht. Hiermee helpen we organisaties naar een hoger niveau.

Astrid van Harmelen

Astrid van Harmelen

In 2020 van facilitaire ‘eenpitter ondernemer’ naar teamlid en collega bij Ucility BV.
Zowel generalist als specialist als het gaat om facilitaire vraagstukken. Astrid heeft meer dan 25 jaar ervaring in het facilitaire vakgebied met een breed scala aan expertise, zowel complexe vraagstukken, als going concern. Een spin in het web, een verbinder die kansen ziet waar anderen afhaken. Daarnaast denkt Astrid graag mee met opdrachtgevers over Tijd,- Plaats,- Onafhankelijk Werken. Hoe ziet de toekomst eruit m.b.t. gebouwbeheer als het gaat over een andere invulling geven van gebouwen en omgeving? Een vraagstuk apart!

Maurits Buitelaar

Maurits Buitelaar

Flexibel, daadkrachtig, resultaatgericht, professioneel, organisatorisch sterk, communicatief vaardig en klantgericht zijn eigenschappen die Maurits goed omschrijven. Hij haalt veel energie uit het aansturen en verbinden van mensen, met als doel deze mensen en het team naar een hoger niveau te brengen. Maurits heeft bij veel verschillende opdrachtgevers in zowel lijnfuncties als in (her)huisvestingsprojecten leiding gegeven. Deze achtergrond en ervaring, in combinatie met zijn sociale vaardigheden, stellen hem in staat om effectief te bewegen in een (soms) gecompliceerde omgeving en mensen goed te laten samenwerken.

Margreet Beerhorst

Margreet Beerhorst

Met haar ruime zorg- en zorgondersteunende ervaring is Margreet goed inzetbaar op zowel (her)huisvestingsprojecten als bij opstellen en implementeren van facilitiare (werk)processen in deze sector. Daarnaast is zij ook goed bekend met (zowel de zachte als de harde) facilitaire dienstverlenings processen in andere werkvelden. Haar kennis en kunde op het gebied van communicatie zet zij in bij alle aspecten van haar werk. Opdrachtgevers weten zich gehoord en voelen zich echt ontzorgd.