Cordaan

Cordaan is één van de grootste zorgorganisaties van Amsterdam en biedt aan zo’n 20.000 mensen zorg vanuit 120 locaties in Amsterdam, Diemen, Huizen en Nieuw-Vennep. Cordaan heeft ervoor gekozen om een niet alledaagse en langdurige samenwerking met de markt te zoeken. Hiertoe heeft zij drie consortia geselecteerd die vanuit een ketensamenwerking deze uitdaging zijn aangegaan. Facilicom Solutions vormt hierin samen met haar partner Ucility één van deze consortia namelijk DUET. Op basis van openheid en vertrouwen werken de consortia samen met Cordaan om met elkaar steeds efficiënter en innovatiever te worden. Om steeds meer waarde te kunnen toevoegen voor bewoners, cliënten, medewerkers en patiënten. De gehele cyclus van ontwerp, realisatie, ingebruikname en exploitatie wordt afgedekt door de deskundigheid van bouwbedrijf Breijer (onderdeel vanFacilicom) en Ucility.

Ucility realiseerde samen met Breijer (DUET) de transformatie van:

  •  V&V vleugel Gaasperdam naar VGZ Dagbesteding (fase 1 2017)
  • Gaasperdam (fase 2) de realisatie van een kinderdienstencentrum en logeerhuis voor de doelgroep Jeugd. En de verbouwing van twee vleugels tot 48 wooneenheden voor VGZ-cliënten met een verstandelijke handicap(2108-2019).
  • Verbouw Hof van Sloten van de facilitaire vleugel naar een moderne revalidatie afdeling (2019).
  • Verbouw/renovatie van de GGZ locatie Ketelhuisplein van kleine bewoners kamers met gemeenschappelijk sanitair, naar volwaardige 2 kamer appartementen met eigen keuken en sanitair (2020).

Hierbij was Duet verantwoordelijk voor  het totale project van architect selectie-> planvorming->ontwerp van VO tot en met DO->voorbereiding bouw-> totale (ver)bouw inclusief installatie’s, tot en met oplevering.

Op alle projecten is de samenwerking tussen Cordaan en Duet door alle partijen als zeer prettig, vakkundig en professioneel ervaren én met een grote betrokkenheid.

info@ucility.nl
088-0023088

Donau 90-92
2491 BC Den Haag

Aanvragen afspraak

Vul dit korte formulier in voor het maken van een vrijblijvende afspraak.