Inalfa Roof Systems

Inalfa Roof Systems Group is één van ‘s werelds grootste leveranciers van daksystemen van voertuigen. Inalfa ontwerpt, ontwikkelt en produceert zon- en open daksystemen voor de automotive industrie wereldwijd. In Venray is een nieuw gebouw ontwikkeld dat dienst doet als hoofdkantoor.

Het nieuwe gebouw bestaat uit 7840 m2 kantoorruimte en 1660 m2 BVO voor de productie omgeving. De architect van het gebouw heeft zich laten inspireren door auto’s, vooral de grill, motorkap en lijnen van de auto’s komen terug in het gebouw. En net als bij auto’s, heeft het logo van Inalfa een prominente plek aan de voorkant van het gebouw gekregen.In het gebouw is het Nationale en Europese hoofdkantoor gevestigd.

Ucility was o.a. verantwoordelijk voor de voorbereiding van de verhuizing van het kantoorgedeelte, de 500 medewerkers zijn inmiddels over. Op dit moment wordt gewerkt aan de voorbereidingen voor het verhuizen van de industriële productie. Het verhuizen van de industriële omgeving is zeer complex, omdat Inalfa, als assemblage partner, een onderdeel is van een groot productieproces in de Automotive industrie. Tijdens het verhuisproces moet de continuïteit voor klanten (B2B) van Inalfa dan ook geborgd zijn.

Er zijn 4 verhuisstromen te onderscheiden:

  • Kantooromgeving
  • Afdeling Business Development
  • Warehouse
  • 18 productielijnen

Om deze continuïteit te borgen is Ucility ingezet in de rol van Transfer Manager voor het overall projectmanagement van dit project. De Transfer Manager is onder andere verantwoordelijk voor het maken van een Risico analyse en het back up plan, project planning, het organiseren en plannen van de fysieke verhuizing, linking pin tussen Inalfa en key stakeholders en diverse afdelingen. Daarnaast leidt de Transfer Manager het projectteam in best practice methoden.

info@ucility.nl
088-0023088

Donau 90-92
2491 BC Den Haag

Aanvragen afspraak

Vul dit korte formulier in voor het maken van een vrijblijvende afspraak.