revalidatie

Zorgvuldig en snel verhuizen naar een nieuw revalidatiecentrum

Ucility heeft bij Sophia Revalidatie, (nu Basalt Revalidatie) door middel van advies- en projectmanagement in zowel de voorbereidende fase als tijdens de verhuizing (floormanagement) bijgedragen aan een succesvolle ingebruikname van het nieuwe pand. Tevens heeft Ucility de sloop van het oude gebouw begeleid.

De hoofdlocatie van Sophia Revalidatie in Den Haag is verhuisd naar het nieuwe gebouw. Het moderne pand staat op dezelfde locatie als het oude ziekenhuis aan de Vrederustlaan 180. Het nieuwe gebouw is specifiek gebouwd voor patiënten die revalideren en er is rekening gehouden met duurzaamheid door gebruik te maken van de hedendaagse technologische ontwikkelingen.

Healing environment

Het concept ‘healing environment’ is hier tot in de puntjes doorgevoerd. Patiënten verblijven in een gemoedelijke omgeving, zodat ze op een zo prettige mogelijke en minder klinische manier kunnen revalideren. Dit heeft ook invloed op de ervaring van de patiënt en het verloop van het revalidatieproces; gastvrijheid voorop.

Advies- en projectmanagement

Ucility heeft door middel van advies- en projectmanagement in de voorbereidende fase (advies m.b.t. inrichting, inventarisatie, ICT) en tijdens de verhuizing (floormanagement) bijgedragen aan een succesvolle ingebruikname van het nieuwe pand. Tevens heeft Ucility de sloop van het oude gebouw begeleid.